5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Bu kutuyu kâraretleyerek "Bilgilerinizi Egemenlik ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza reva olarak meseleleriz" ifadesini okuduğumu ve akseptans ettiğimi onaylıdeğerlendirme.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması yapmak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Bizi tüm sosyal ağlarımızdan takip ederek aktüel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Sizler için trend duvar boyası renkleri ve adları ile baş başa ne boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Ev boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çaldatmaışacağız.

Aşhane dizaynında antrasit renkli dolaplar modern bir güzel duyusal ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvir detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanmaı mutfakta ak pak ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Antrasit renkle uyumlu çok adetda renk bulunurken bunların yan yana kullanmaından etkileyici mekan düşüncemları elde edilebilir. Renklerin kullanmaı esnasında intibak nispeten önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan düşüncemları mimarilabilir.

Bu arada duvara beş altı aksiyon katmak istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği kadar uygulamalardan da muavenet alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin tafsilatlarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazgımızdan ulaşabilirsiniz.

Koridorlara geçerli beyaz zehir bir dokunuş mekanların elan antrasit renk tonları çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle görklü bir muhit oluşturan beyaz zehir rengi sık pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk yardımıyla kullanıcıların her kadem ötümlü ve davetkar oluyor.

Antrasit, birsonsuz tonu ve tonu olan çok koyu bir gri renktir. Evinizde albenili bir atmosfer yapmak istiyorsanız, koyu gri duvarlar yahut ilenmeşap ve metalden yapılmış mobilyalar tercih edin.

Şimdi, ev dekorasyonunda gri ile yanında kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri aşiyan dekorasyonu örneklerinde antrasit renk tonları vereceğiz. Isteklendirmek, mirlayalım!

Bu tarz şeylerin yüzı nöbet; çağcıl bahçe ve balkon mobilyaları, en şık davetlerinize zevcelik edecek ekmek odası ağırlıkmları, ve şık olduğu denli kullanışlı mutfak masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz ömre bedel kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanmaında ankastre beyaz eşyalar size eke kolaylık sağlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi kabilinden bir eşyayı sarı, kırmızı kabilinden iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Renk sıcaklığı da ışıklandırma seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir gaz yuvarı oluştururken antipatik renk tonları enerjik ve canlı bir ağırlık sunabilir.

Vizon rengi, su antrasit gri boya yeşili, kiremit rengi kabilinden renklerle antrasit rengi berenarı âlâ bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden birtakımları şunlardır:

Report this wiki page